Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Van: waterontzilting + hergebruik: De bouw van het de ontziltingsproject van de Provincie van Mombasa om in Juni te beginnen

China Shanghai Xunhui Environment Technology Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Xunhui Environment Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Van: waterontzilting + hergebruik: De bouw van het de ontziltingsproject van de Provincie van Mombasa om in Juni te beginnen
Laatste bedrijfsnieuws over Van: waterontzilting + hergebruik: De bouw van het de ontziltingsproject van de Provincie van Mombasa om in Juni te beginnen

28 Maart 2018, bron desalination.biz

 

De Provincie van Mombasa, Keyna, heeft een ontwerp toegekend, en in werking stelt contract voor nieuwe ontziltingscapaciteit, rapporten Dagelijkse Natie gebouwd.

 

Het nieuws kwam na Nationale die de Damconferentie van Keyna te voorschijn, 8 tot 9 Maart 2018, in Mombasa door Nationaal het Waterbehoud van Keyna en Pijpleidingsbedrijf (NWCPC) wordt ontvangen.

Een Spaans en Zwitsers bedrijf heeft naar verluidt het project bestaand uit twee installaties met capaciteit gewonnen die 130.000 m3/d.-Bouw bedragen is slated om in Juni 2018, met groter van de twee installaties, in de streek van het het Noordenvasteland, of in Kisuani of Nyali te beginnen, binnen 15 maanden, en een kleinere faciliteit in het zuiden, in Likoni te voltooien, om binnen 12 maanden te voltooien.

De toekenning is naar verluidt voor een multi-billion Keynan-shillingencontract (veelvouden van $10 miljoen).

De watervraag in de Provincie van Mombasa is 180.000 m3/d, en de officiële levering is vastgepend bij 48.000 m3/d, volgens het oorspronkelijke bestek. Het document schetst een project voor drie ontziltingsfaciliteiten met totale capaciteit van 270.000 m3/d, dat als publiek-privaat samenwerkingsverband moet worden geleverd, en een waterinkoopovereenkomst met de Overheid van de Provincie van van-afnemersmombasa/het Water van Mombasa & Rioleringsbedrijf te omvatten.

De Provincie van Mombasa wil onwettige verbindingen aan watervoorzieningen, evenals officieuze levering van boorgatwater uit stempelen dat gezondheidsrisico's brengt.

Bartijd : 2018-04-04 11:33:50 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shanghai Xunhui Environment Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Murphy

Tel.: 0086-138 1661 4405

Fax: 86-21-31105302

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)