Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Beveiligt het de grote schaal desal project van Gaza €456 miljoen financierend

China Shanghai Xunhui Environment Technology Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Xunhui Environment Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Beveiligt het de grote schaal desal project van Gaza €456 miljoen financierend
Laatste bedrijfsnieuws over Beveiligt het de grote schaal desal project van Gaza €456 miljoen financierend

21 Maart 2018, bron desalination.biz

 

De Europese Investeringsbank (EIB) moet een offerte voor Centrale de Ontziltingsinstallatie van Gaza en Bijbehorend de Werkenproject, na de regeling ontvangen beloften uitgeven die €456 miljoen ($560 miljoen) bedragen.

 

hij financiert, wat vertegenwoordigen 80 percent van de totale projectkosten van €570 miljoen ($700 miljoen), die tijdens een conferentie gevertegenwoordigd door de Europese Unie (EU) en de Palestijnse Instantie, op 20 Maart 2018 mede voor wordt gezeten. De EU ertoe verbonden €77.1 miljoen.

Het project moet voor een 150.000 m3/d-installatie van de capaciteitsontzilting twee miljoen mensen in Gaza, Palestina leveren.

De EIB zal met het offerteproces op 15 April 2018 beginnen.

De conferentie trok herhalingen van steun van 42 landen, met inbegrip van Israël en 20 EG-lidstaten; en acht instellingen drukten hun steun uit. De EIB en de Palestijnse Instantie ondertekenden een brief van bedoeling, met de bedoeling van het verzekeren van verdere succesvolle voorbereiding van het project.

De Europese Commissie en de Palestijnse Instantie, samen met de EIB, de Islamitische Ontwikkelingsbank, en de Wereldbank, voorzagen de regeling om een installatie van de grote schaalontzilting, voedinginfrastructuur te construeren, waarvan 15 percent, en een distributienetwerk, in antwoord op een nieuwe watercrisis in Gaza vernieuwbaar is. Twee miljoen Palestijnen die in Gaza leven baseren zich op één enkele kustwatervoerende laag die over-drawn is, en veel van wiens watervoorziening bijna uitsluitend voldoet Wereldgezondheidsorganisatie aan geen normen, creërend gezondheidsrisico's.

„Dit project zal aan de meest dringende waterbehoeften die in Gaza voldoen, drinkwater verstrekken en tegelijkertijd bijdragend tot de economische groei, milieuduurzaamheid en stabiliteit. Ik ben trots dat de EU €70 miljoen voor de ontziltingsinstallatie plus €7.1 miljoen voor beheerskosten ertoe verbond. De succesvolle het ertoe verbinden conferentie van vandaag neemt ons dichter een stap aan het maken van een werkelijkheid van dit project en om levensomstandigheden in Gaza te verbeteren, en hindernissen voor economische ontwikkeling te verwijderen daar,“ bovengenoemde de EU-commissaris voor nabuurschapsbeleid en uitbreidingsonderhandelingen, Johannes Hahn.

Bartijd : 2018-03-25 20:14:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shanghai Xunhui Environment Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Murphy

Tel.: 0086-138 1661 4405

Fax: 86-21-31105302

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)